Voorgeschiedenis Versatile

Wat voorafging aan de levering op 2 mei 2004

Naam:
Locatie: Waasmunster, Belgium

vrijdag, maart 12, 2004

Ophalen voorlopige Versatile


Ophalen voorlopige Versatile
Vrijdag 12 maart 2004.
Met Manu zijn bestelwagen een voorlopige Versatile in Dronten gaan ophalen. Ik kon tussen een bruine en een blauwe kiezen. De blauwe met de trapas in de verste positie paste het best.
De mal van de PET-structuur was een paar weken geleden in een 4-tal stukken gebroken tijdens de productie. Er moest dus een nieuwe mal gemaakt worden. Dat is nu gebeurd. Tot mijn bestelde exemplaar klaar is, kan ik nu met een blauwe versie rijden. Binnen een 2 à 3 weken komt Johan dan de Versatiles verwisselen. De onderbak met alle leidingen en verbindingen stond al klaar (zie foto bij productieproblemen). Juist het bovendeel moet er nog op.
Voor we in Lelystad aankwamen hebben we 2 buizerds en een zeearend kunnen bewonderen. Er zijn toch prachtige stukjes natuur bij onze noorderburen. Zoals bv. ook de veluwe en die kilometers fietspaden door de bossen.
In het terugrijden nog even bij Challenge binnengestapt om enkele spulletjes op te halen. Boterhammen mochten we bij Paul thuis komen opeten voor we de laatste 200 km aanvatten.
Zaterdag eerste testritjes. Wat al opvalt is het afdekzeiltje of beter -doekje, zoals je wil. Erg praktisch. Het kan er helemaal afgeritst worden(zomer) of wat opengezet en omgeslagen worden en aan de binnenzijde met velcro vastgehecht. Voor je is in het midden een rechte rits die je al rijdend wat meer kunt dichttrekken bij koude, en achter je hoofd is een dwarse rits. (De twee vormen een T .) Bij volledig afsluiten (als je de Versatile achterlaat) plooit het stuk achter je hoofd over het voorste deel en je hecht de delen weer met velcro op elkaar vast. Het oogt afgewerkt.
Een van de volgende dagen meer ervaringen. Nu eerst wat rondtoeren en wennen aan de 'fiets'.